Trendy steigerhouten meubelen voor huis, bedrijf en tuin!

Steigerhout geeft een stoere en robuuste uitstraling aan je interieur. Je kunt er van alles van maken en zo je hele huis of bedrijfspand ermee inrichten. Dat kun je zelf doen maar ook laten doen.

Steigerhout kan op vele manier worden afgewerkt, waardoor je een eigentijdse en persoonlijke uitstraling creëert. Heb je een uniek idee voor een steigerhouten meubel? Breng dit idee dan tot leven en dan heb jij straks een meubel die niemand anders heeft. VanLonden.Com is gespecialiseerd in steigerhouten meubelen en maakt ze voor jou op maat volgens de laatste trends. Wat kies jij om je woning, bedrijf of tuin mee te verrijken?

Voor in huis

Ben je op zoek naar een meubel voor in huis? Je kunt hierbij denken aan een steigerhouten kinderbed, kledingkast, dressoir, eetkamertafel en nog veel meer. We kunnen ieder meubel geheel op maat voor jou maken. VanLonden.com houdt de woontrends nauwkeurig in de gaten en kunnen deze trends ook meenemen in het ontwerp van je steigerhouten tuinmeubelen.

Stoere banken, buitenkeukensen tuintafels

Liever een nieuw meubel voor in de tuin? Ook tuinmeubelen worden gemaakt volgens de laatste trends. Denk maar eens aan speelhuizen, loungebanken, tuintafels, buitenkeukens en overkappingen. De tuin van tegenwoordig is een verlengstuk van de woning. Een buitenkeuken bijvoorbeeld past helemaal in deze trend. De buitenkeuken kun je helemaal passend laten maken voor je barbecue of Big Green Egg. Een tuin is ook niet compleet zonder een loungebank of overkapping. Dit kan allemaal van steigerhout worden gemaakt. Wij adviseren om het steigerhout te laten behandelen met een nano-coating. Zo wordt je meubel bestand tegen vocht en vuil. Ook palletmeubelen behoren tot de mogelijkheden. DIt zijn stuk voor stuk trendy meubelen die niet mogen ontbreken in de hedendaagse tuin.

Steigerhouten inrichting

VanLonden.com kan een complete inrichting voor je verzorgen. Een salontafel, een strakke ombouw voor je wasmachine en droger, een bureau of steigerhouten lijsten. Het ontbreekt zeker niet aan inspiratie. Onlangs hebben we weer twee mooie projecten mogen afronden, namelijk het meubileren van luxe kampeertenten en het inrichten van een kinderdagverblijf. Zoek je een specialist die je helpt met het inrichten van je woning, winkelpand of kantoor? VanLonden.com kan je hier zeker bij helpen. DIt doen wij in overleg met jou.

Laat je meubel op maat maken!

In onze grote productieloods werken 15 steigerhoutspecialisten op ambachtelijke wijze aan jouw meubel of inrichting. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen bij VanLonden.com. We werken iedere dag aan de productie van de meubelen, deze kun je komen bekijken en voelen. Wat wordt het? Een steigerhouten kinderbed? Een hoekbank, een sidetable of toch buitentafel? Maak een afspraak en wij staan voor je klaar om je vragen te beantwoorden of een offerte op maat te maken. Na bestelling duurt het ongeveer vier weken voordat je  picknicktafel klaar is. In deze periode nemen wij contact met je op in verband met de bezorging. Het is ook mogelijk om je meubel op te halen. Monteren doen we ook voor je.