Grote banken, meerdere kasten en dan hebben we het nog niet over de decoratieartikelen. Als je je huis smaakvol wil inrichten ga dan terug naar de basis. Weet je niet hoe en waar je moet beginnen? Wij geven je een aantal tips waarmee je je huis omtovert tot een Pinterest-esque woning.

Back to basics
Lees ook: Híer vind je de beste tweedehands designer interieuritems

Te veel meubels en accessoires in een ruimte maakt deze niet alleen kleiner, een echt rustige sfeer, waar je heerlijk kunt opladen, zul je nooit kunnen creëren. Kies voor één eye catcher; denk aan een tafel gemaakt van haardhout. Perfect ook voor het najaar, als je ’t ons vraagt.

Slechte verlichting
Heb je veel natuurlijk daglicht? Lucky you! Zijn er in jouw woning vooral kleine ramen, te vinden? Plaats dan een spiegel of mooie vaas om het licht te weerkaatsen. Elke ruimte heeft meer dan één lichtpunt nodig om het mooiste effect te verkrijgen. Veel mensen verruilen hun gordijnen daarom ook voor jaloezieën. Houten jaloezieën om precies te zijn. Deze zijn een stuk chiquer dan de plastic variant en perfect om de lichtinval mee te regelen.

Eerst verven dan decoreren
Neem de tijd om je nieuwe muurkleur uit te kiezen. Neem meerdere verfstalen mee en test gedurende 24 uur uit voor je je beslissing maakt. Een kleur kan namelijk veel verschillen in kunstlicht of daglicht. Voor het geval je ’t nog niet wist: een lichte kleur doet de ruimte groter lijken.

Ophangen van kunstwerken
De voornaamste reden waarom er zo weinig kunstwerken in huis hangen, is vooral omdat de kennis van hoe ze te plaatsen ontbreekt. Of het nu een foto is of een olieverf schilderij, speel met afmetingen, kleuren en texturen. Een kleine ruimte laat je niet toe om veel objecten aan de muur te hangen, forceer dit dus niet.

Natuzzi zetels

’s Werelds bekendste meubelmerk, Natuzzi, ontwerpt meubelen en accessoires voor jouw woon-, eet-, en slaapkamer, volledig vervaardigd in Italië. Door het combineren van design, functionaliteit, materialen en kleuren zorgt Natuzzi voor harmonie bij jou thuis. En wie wil dat nu niet? Bezoek onze winkel in Denderhoutem en ervaar het zitcomfort van de zetels en salons van Natuzzi.


Sleutel op de deur bouwen

Architect Gruwez kan voor u een kant-en-klaar opgeleverde woning ontwerpen. Een huis volgend de term Sleutel op de deur te (of turnkey) bouwen betekend dat ons team instaat voor het volledige concept, ons bureau staat in voor de realisatie van het bouwproject van A tot Z. Architect Gruwez werkt volgens Sleutel op de deur te bouwen zowel bij nieuwbouw als verbouwing.

Houten Trap

In onze showroom hebben wij verschillende trapconstructies staan, zodat u goed kunt zien hoe de trap eruit komt te zien in uw woning.
Denkt u hierbij aan strak design, hout gecombineerd met een glazen of metalen leuning, of eerder een volledige houten trap voor een landelijke of klassieke stijl, alle mogelijkheden zijn in onze showroom te bezichtigen.
Breng ons een bezoek, je kan alle trappen uittesten alsof het de uwe zou zijn.